Следете ги вашите мобилни трансакции со неколку клика!

МОИ ПЛАЌАЊА

Преземете контрола врз сметките за мобилен

Лесно прегледувајте трансакции и откажувајте претплати што се наплатуваат на Вашата сметка за мобилен. Логирајте се едноставно со Вашиот телефонски број, не се потребни никакви други информации или регистрации. Откако ќе се најавите, можете да ги видите сите трансакции и лесно да управувате со претлатите.


1

ВНЕСЕТЕ ГО ВАШИОТ БРОЈ


2

ПРОВЕРЕТЕ СМС ПОРАКА ЗА ПИН


3

ПОТВРДЕТЕ И ЛОГИРАЈТЕ СЕ

Најавете се со вашиот мобилен број

Вие ќе добиете SMS со PIN код. Користете го за да пристапите на прегледот МОИ ПЛАЌАЊА.

на пример +447 XXX XXXXXX

Вие сте важни за нас!

Затоа сакаме да ви помогнеме со важни информации за вашите мобилни плаќања, да ви дадеме подобар преглед на трансакциите и уште многу повеќе што треба да знаете.

Нашиот одговор на вашето прашање

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Контактирајте нè

    пр. +447 XXX XXXXXX